YouTube kampányok kezelése

Hadd pörögjön videókampányod a YouTube-on!

A videókampányokkal a kis- és középvállalkozásod előtt is nyitott a lehetőség, hogy filmes hirdetésekkel nyűgözze le közönségét. Célzottan, pontosan, mérhetően.

Youtube kampányok

Miért YouTube?

A 70 országban, 60 nyelven működő, 5 milliárd havi felhasználót elérő, 1,5 milliárd regisztrált felhasználóval rendelkező YouTube-on rendkívül pontosan célozhatod hirdetésedet, akár érdeklődési kör, szándék vagy demográfiai adatok alapján.

YouTube kampányok kezelése

Hadd pörögjön videókampányod a YouTube-on!

A videókampányokkal a kis- és középvállalkozásod előtt is nyitott a lehetőség, hogy filmes hirdetésekkel nyűgözze le közönségét. Célzottan, pontosan, mérhetően.

Miért YouTube?

A 70 országban, 60 nyelven működő, 5 milliárd havi felhasználót elérő, 1,5
milliárd regisztrált felhasználóval rendelkező YouTube-on rendkívül pontosan célozhatod hirdetésedet, akár érdeklődési kör, szándék vagy demográfiai adatok alapján.

Youtube kampányok

A YouTube a Tiéd.

 

Míg egy tévés kampány általában a világcégek és multik költséges
(célzás szempontjából szőnyegbombázásra hasonlító) játékszere, a YouTube mindenkié, itt a kis- és középvállalkozóik is hirdethetik reklámfilmjeiket. Ugyanabban a ligában indulnak a vevői figyelemért, ahol a multik.

Youtube

Miért jó itt hirdetni?

Mert a videómegosztó tulajdonképpen keresőként működik: amire az
emberek nem találják a választ a Google-ben, rálelnek YouTube-on. Vagy: egyből a YouTube-on keresik, ami érdekli őket, legyen az egy how to videó, mely megoldja aktuális problémájukat, vagy kedvenc zenéjük.

Jól célzott videós hirdetésed olyan szituációban éri el őket, amikor hajlandók elköteleződni, jó eséllyel megnézik videódat.

Mitől függ, hogy YouTube kampányod valóban felkelti-e az érdeklődést?

A videó minőségétől, kreativitásától, figyelemfelkeltő üzenetétől épp úgy függ, mint a jó célzástól. Én abban is segítenek neked, hogy minden szempontra figyelhess, bízhatsz benne, hogy őszintén megmondom, ha videód (még) nincs hirdethető állapotban.

Még az analitika is neked dolgozik: a Google Ads fiók és YouTube csatorna összekapcsolható, a videód megtekintési adatai hozzájárulnak a kampányterv finomhangolásához.

Youtube statisztika

Készen állsz a premierre?

Nyűgözd le közönségedet jól sikerült videós hirdetésekkel!

Miért válassz engem?

Nincs mellébeszélés

Tudom, hogy nem kísérletezni szeretnél, hanem üzleti eredményt vársz, mert
vállalkozásodnak se pénze, se ideje bullshitekre.

Konverziógaranciát vállalok

Ilyen elégedettségi garanciát aligha kapsz máshol a PPC-piacon. Ha az előre egyeztetett, általad elfogadott célkitűzés nem válik valóra, ingyenesen kezeltem kampányodat.

Eredményekben gondolkozom

Tőlem reálisan kitűzött célokat, komplex szemléletet és havi statisztikákat kapsz. A PPC talán legnagyobb előnye, hogy mérhető hirdetésekről beszélünk.

Nincs kötelezettség

Ha nem vagy elégedett, bármikor befejezheted az együttműködést, ha úgy gondolod. Nincs hűségidő, semmilyen egyéb kötelezettség.

Betartom a határidőket

Ha az én hibámból nem indul el időben, vagy csúszik a kampányod, akkor szintén nem kell fizetned, azaz a határidőre is garanciát kapsz.

Szeretnél megbízható, eredményorientált Google Ads kampányokat?

Kérj ajánlatot!

Ajánlatkérésedre mihamarabb válaszolok, majd miután még jobban megismertem pontos céljaidat, részletes árajánlatot adok.